Thursday, November 03, 2005

..and transportation .dem


Ei saa nüüd just kõigi eest rääkida ja valetada, aga kõik on ju silmakirjalik. Inimesed ja asjad. Kirjatsevad otse näkku, ise sellest aru saamata. Ise samamoodi.no praeguseks on settinud õnneks juba arusaamine ja leppimine, et olen. Aga samas ei taha seda aktsepteerida teiste juures ja pean neid halvaks. See on juba topelt silmakirjalikkus.hüpermegasuper peab mainima. Või tuleks ka see kanda selle arvele, et kellelgi pole veel raudkindlaid arvamusi, ning vahetevahel tuleb välja see paha teine sina, kes tõmbab oma küüned kasvava põhimõttekese ümber, ning närib seda, niikaua kuni me välja puristame selle, mis sealt sis parajasti tuleb. Aga on hea, et on olemas väike paha-sina. Järsku ta aitab.

Kas see tundub võimatuna, kui keegi laulab kümneid minuteid järjest ülikilekõrge häälega, ja hoolimata sellest, et ei eksisteeri peaaegu mingit viisi, siiski õnnestub vahetevahel häält tõsta-langetada, et see sis kõlaks muusikana ja ettekavatsetuna.?

Terve päev on möödunud supeldes ülikuivas õhus. Kõik on kuiv, kohe väga. Ei raatsi sisse hingata ning silmi lahti teha, sest siis hakkavad kurguloomad kurgus küünistega kratsima ja silmad ei tooda enam pisaraid. Ja pea on uimane ning just-üles-ärganud-väga-raske-on-olla-ei-taha-teha-midagi tunne vaevab. Vaevaliselt koju lohistunud, väsinud käega lükanud plaadi mängijasse ja ..........aaammmmmmmm hea(: kohe väga, kuna see on lihtaslt see, mis aitas, see kindel sort ohv muusik..jajaa täpselt see. See on just selline, mida saab kergelt tuua ettekäändeks, et ei peaks tegema midagi tõeliselt ebameeldivat..mai saa ju.ma pean kuulama, ei midagi.

Kas kellegi löömine on paha, kui ta mind vastu lööb?
tee

3 comments:

helleka said...

väga, väga paha!

Töps said...

ah kuule..üldse
sina ei puutu asjasse

helleka said...

aaaa, et ei puutu või, no siis on kõik korras. ma ei teagi miks ma ennast puudutatuna tundsin. oh seda lolli mind jälle.