Friday, June 02, 2006

Hapet sulle põse peale!


See oleks alles hoiatus pahandust tegevale indiviidile. Mõnele võib-olla meeldib ju kui tal pipar keele peal kiheleb. Aga hape? Tegelikult kirjeldab pealkiri hoopis hambaravi a'la Vana-Võidu*. See on omaette kogemus ning väärib vaeva. Kohe mitu päeva tuleks naeratus näole, kui see naeratus ainult nii valutekitav poleks.
Aga vahepealne kiire bioloogia omandamine kõrvaldas mu mitmeks päevaks loomulikust elutegevusest, isegi segavatest asjaoludest nagu: oioioii..ma pole nii kaua blogi teinud (u 1 päev) ja nüüd replikatsiooni ja transkriptsiooni vahel oleks selleks kõige õigem aeg. I think the biology got me. Katt mi niivõrd, et viimasel päeval enne eksamit ei jõudnud ma isegi söömisele enam mõelda. Hea, et meelde tuli magama minna.
Aga, kui juhtub leiduma huvilisi, siis uus maailmarekord kiirhääletamises on järjekordselt sündinud: 37 minutit ja seda kahe mobiilse abivahendiga liikudes!!! Tehke järgi. Kohapeal siiski minu kui teada-tuntud argpüksi õhin vaibus veidi, kuna põli-põlvlased suhtusid meie ülienergilistesse tantsuliigutustesse halvastivarjatud põlgusega ning mõned agaramad võtsid vaevaks meid isegi imiteerida. Seega oli targem pärast kontserdi lõppu ruttu kaduda sellelt vaenulikult maalt, mis on kurikuulus oma jõmmide poolest, kes teevad tappa nii elusale kui elutule, kes/mis nende territooriumile oma haleda kere julgeb poetada. Tagasiteel meie meisterlikkus vaibus veidi ning võimutsesid Murphy seadused.

*isiku- või kohanimed on muudetud nende enda vellbiiingul.

8 comments:

Anonymous said...

Hahahah, slelel pildil tuled sa saunast.. juuksed pole veel kuivad.

Töps said...

Kust Sa seda tead?

Anonymous said...

Eee.. sest tean.

Anonymous said...

Pealegi, mis see sinu asi on : @

Anonymous said...

Nagu see oleks Teie blogi siin üleüldse..

Anonymous said...

Oh meen!

Töps said...

rahu.
sul on jälle ärevus peal, või on paistes kõrv hakanud ajutegevust reguleerima juba?

Anonymous said...

Nerrvvvsss.. ja loomulikult poolikkõrv.