Thursday, February 15, 2007

Eile


Eile öösel hakkasin ma valust nutma, sest jalad olid esmaspäevasest spinningust šokis ja käitusid vastavalt.
Eile pidi meil toimuma päev alates teisest tunnist, kuhu oli soovitav kohale ilmuda, et end loodrimainest puhtaks pesta. Majandasin end siis ülikeeruliselt enam-vähem õigeks ajaks linna ja oh imet: no muidugi tundi ei toimunud. Käärisime siis veidi suurest masendusest.
Eile avastasime, et meie diivaninurk on nagu päris tuba ukse, riidepuu, välis/sisejalanõude koha, söögilaua (söögi), riiulite ja muidugi pehmekese diivaniga.
Eile otsisime Rimist kingiks torti. Ei õnnestunud. Õnnestus midagi muud. Kõndisin palju oma kangete jalapulkade peal, sest bussigraafiku tegijad on inimeste vastu.
Eile vaatasin lõpuks retsi pilte. See oli kole. Urkad, mida me sügisel suures pimeduses oluliselt ei eristanud, olid välguvalgel kergelt jubedad. Ja inimesed seal veel jubedamad. Välguvalgel olid ka retsitavad nii nunnult nähtaval kõigi oma miimika ja žestikuleerimisnäidetega. Mina õnneks mitte (:
Eile undasime Leebokaga järjekordselt ladinakeelset Haydn'i teost, mida me erinevalt teistest esimest korda nägime. Varsti hakkab juba ära harjuma sellise olukorraga.
Eile kuulasime samas kohas jällegi probleemitsemist ja talusime vapralt, kui juba Väga tungivalt nõuti, et kellel vahepeal sünnipäev on olnud. Et saaks ainult seda kohutavat sünnipäevalaulu laulda ja kellelegi piinlikkust valmistada.
Eile külmusin suures ulatuses öösel üle silla kõndides, pärast seda, kui Leebokas oma karuse kaisutusega minust viimsegi soojakübeme välja oli pigistanud. Aitäh l)
Eile jälgisin taaskord juuksurisalongi, mis Thea juurde üles oli löödud. Mustad hennatriibud ja "blondid" potatohead'id.
Eile valmistasime Theaga ülikauni kingituse meedikutele, selle eest, et nad nii nunnud on (: Kilo šokolaadi mässitud roosasse mustade samettäppidega organzasse, seotud kuldse paelaga ja koos hoolikalt meisterdatud :P kaardiga.
Eile kudusime Manniga võidu. Purgile ümbrist.
Eile tupeerisime oma tukad ja olime Ingrid Rüütlid.
Eile värvisime kõik oma huuled punaseks ja hirmutasime ausaid jalakäijaid.
Eile tegime Maarjaga Zavoodi poole rallit. Jää meid ei murdnud.
Eile okupeerisime piljardilaua, sest kõikvõimalikud muud pinnad olid mingeid teisi olendeid täis.
Eile hammustas keegi noorsand mind kõrvast. See on see minu loosiõnn.
Eile veendusin korralikult, et suitsetajat minust kindlasti mitte ei saa. Läbi raskuste tähtede poole ehk tarkust tuleb ikka vihaga pähe taguda, et kinni jääks.
Eile lahkusin varakult noorhärra meediaülejooksiku arusaamatult lahedasse korterisse (8 (see oli vist siiski täna juba, kui nüüd kellaaegadega täpsust taga ajada)
Eile oli sõbrapäev.

1 comment:

Anonymous said...

Sa tegid nii paljut sel eilesel päeval.. tubli oled!