Wednesday, October 17, 2007

They call me Mellow Yellow



Mul polegi mingit pointi siia kirjutada. Mitte et siis muudel kordadel olukord parem oleks, aga nii tavapärast "asjalikku" stuffi pole ka. Niisama lihtsalt. Minu blogi, ise tean, mis teen. Ja tuju on ka hea, miks siis mitte.

Täna saime nimelt ühe hirmkoleda asjaga ühele poole. Presentation in english. Ökk. Mingi iga-aastane õudukas .. tegelikult lausa kaks korda aastas. No nüüd on ta vähemalt läbi selleks semestriks ja tuju hea. Kuni uued, rõvedamad ülesanded kaela hakkavad vajuma. Niikauaks on ninnunännulällu. Saab jälle elu elada, mis niikauaks ootele jäi.

Ja saab ehk ka vanadega kokku. Täna õnnestus neid lausa karuselt kaisutada rahvatantsude vahel. Kurja, kuidas asjaajamised kõik muu elust välja blokeerivad. Eks ta ole kohusetunde süü ka vms, aga ikakist. Aga nüüd peab küll lõpuks selle nalja ära tegema, kõik kokku ajama ja väikse koogi kõrval sumisema. Moos.

Üks kiire kontsert oli kah veel täna, aga neid on niikuinii ilgelt palju kuidagi, et keda kuradit see ikka huvitab. Või noh, kui huvitab, siis reedel tegeleme ka millegi sarnasega kuskil .. ööm. kaugel.. Annelinna taga. Huvitav tõesti. Reedel saab veel Orientaaltšilli nime all veits .. mm. nillida? Olks, moos:)

2 comments:

Anonymous said...

Y mellow yellow?? :)

Töps said...

'cause it's just too good of a song, that's y