Thursday, September 21, 2006

Teatud teemadest ma ei räägi.

Oh. Nädal on alles neljapäevas, aga tunne küll selline pole. Nädal on detsembris, või vähemalt pühapäevas. Aktiivik. Selline asi on suhteliselt sõltuvust tekitav: kui veidi kauem puhata kodus, tekib mõttetu molutamise tunne. Ei tea muidugi, kui kaua niimoodi vastu peab ka.
Eile oli tegus. Isegi kunstiajalugu ei suutnud mu ärksat loomust uinutada. Õhtuks oli siis plaanitud Põhjala seltsiga tutvumine. Tutvumine oli edukas, kohe ülivõrdes. Vaatame, loodame, mis tulevik toob. Ülipalavatelt ja väsitavatelt inimpuntramängudelt kulgesin edasi Pärna tänavale, kus kursaõed oma peo olid püsti pannud. Ehee, no oli küll. Aga selle teemaga mu kompetentsus lõppebki. Oli veel korraks klubi. Igatahes järgmise päeva Rummo tunnis said mitme laevukesed pihta.
Siis nüüd läheb jälle põnevaks. Iga paari päeva tagant muutuvad tunniplaanid lisavad vaid asjale vürtsi. Homme on muidugi hea lebo, saab lõime sõrmitseda ja savist mehise lõuaga Taavetit mätsida .. kus see parim kool oligi? Ja sealt kibekähku silmaarstile, koju ja rongile. Uhuu, Tallinn, hier vi kamm. Ehk reede õhtul midagi? Tegelikult lähme toetame oma tagasihoidliku kohalolekuga Ilvest ja noh, muidugi täiesti juhuslikult kuulame ka head muusikat, mis seal on. Tõotab põnevust, esinejate seas lubas üles astuda ka Rüütli toetajaskond oma kontserdiga. Ok, ma pole Orkutis end poliitiliseks märkinud, ärgem siis olgem seda. Laheeeee. Õhtuks tagasi Tartu-maile, kus saab mitte-küll-väga-uus koht kenasti üle tsekitud ja samas Genialiste kuulatud. Niih. Esmaspäeval ootavad mind uuesti Põhjala inimesed, samuti ka teisipäeval. Ja muidugi võtavad suure osa ajast ära mõnnad vabaained ... Dääm, ma vist olengi aktiivik.

5 comments:

helleka said...

Jeeeeeee, sa saadki! Ja näed, ise oled ka aktiivik, aktiivikust saab varsti aktivist. Kuigi minul näib see vastupidi minevat.

Anonymous said...

Mitte, et hellekas siis üldse iial aktivist oleks olnud (kallis flegma) aga jah. Sul on siis isegi tartus lõbus ju.. tore mulle meeldib just.

helleka said...

Seda minagi. Ja mul on mingil väga arusaamatul kombel tõesti isegi Tartus lõbus. TARTUS, mis on ju Tallinnast, tema klaasist kandilistest majadest, vingugaasist ja välismaalastest ometi nii kaugel. Kuidas küll??

Anonymous said...

Ja Sillest.. ära unusta Sillet.

Anonymous said...

Tsiteeriksin siinkohal Albert Einsteini:
"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."