Thursday, September 28, 2006

You're so sick, my darling

Noo vot. Nii see aktiiv olemine lõppeb. Haigena. Esmaspäev oli veel tavaline kiire päev uimase olekuga. Teisipäev läks aga käest ära. Liialt palju asju oli korraga vaja ära teha. Nii ma üritasin siis esmaspäeva öösel poole tunni jooksul leida materjale, mis võtaks kokku mu olemuse ja elumuse. Lõpptulemus on kena kompromiss, mis lubab seda kogumikku aegamööda täiendada. Alustame moefotografeerimisega. Juba järgmine teisipäev!!! Armastan, armastan. Põhjalat ma hetkel eriti ei armasta. Sai ju nende pärast nii palju vaeva nähtud, jalgu valusaks joostud, südant muretsetud ja pead väsitatud. Lõpuks ka haigeks jäädud kogu selle tulemusena. Aga tulemuseks siiski mitte midagi. Kus on siis õiglus? Või selle silmad?
Homme jällegi üritame köhakaanonit laulda .. ei. köhida. Kindlasti õnnestub sellega oma saavutatud köhataset natuke tagasi ehk siis ägedamaks kerida. What a joy! Aga mida iganes Tema Kõrgeaususe nimel. Külmetame varbaid ja näppe. Tasuta. Milline luksus vaese tudengi elus. Tegelikult pidid Ahto nagid valmis olema. Ei tea, kas nagide kõrval on soe? Ja laupäeval teeme siin pidupidu ..ehee.
Sügis on juba ilusaks otsustanud hakata. Täna hommikul nägin seda meie sügisealleed, mis ainukesena sügist, kui ilusat aastaaega õigustab. Üks metskits olevat ka kuskile siia ära eksinud. Varahommikul udu seest kooli juurde keblutanud ja seal ootamatut kõhulahtisust kogenud. Pressiteated siitpoolt.

Kas keegi on kunagi aru saanud, mis Benny Hill'is alati poolpaljad tsikid Bennyt taga ajavad? Kas see on talle nagu mingi fantaasia või? Arusaamatu.

1 comment:

Anonymous said...

:) ohh.. aga sa oled poolterve.