Thursday, March 29, 2007

I could be brown, I could be blue


Täitsa põnev on juba selle suveilmaga. Päevitamised ja jäätisesöömised ja paljajalu murul ja päikesevõetud põsed. Hih. Olge mureta, kõik pole veel läbi, aprillis tuleb jälle lumi maha. Seniks nautigem seda, mis antud. Näiteks võtke sõbrad kampa ja tehke aias grilli. Nagu meie. Mis siis et lihad-asjad ööpimeduses vist siiski väga küpseks ei saanud, sest hästi nad just kõhule ei mõjunud. Ikkagi oli see hea ja soe ja muhe õhtu. Tehkegi nii. Visake vahepeal hundiratast, tehke silda, kiikuge, küpsetage vahukomme vaarikavarte otsas, mängige kitarret, ajage lolli loba ja olge head.
Kool on ka nii suvine. Uimerdavad seal mustade mesimummiprillide taha peitunud kuntsiinimesed, üritavad asjalikud ja tegusad olla, aga lõpuks vajuvad ikka kuskile seina äärde pingile päikese kätte magama. Kohvitass kukub käest ja suits näpu vahelt. Nunnu.
Semestri esimene A
#:)
Sugugi meeldiv kogemus pole aga öösel väsinud jalad tikk-kontsades viis kilomeetrit koju kõndida. Eriti, kui mingi kahtlane jorss sind jälitama hakkab. Vältige, kui võimalik.
Homme hakkame Oskariga end Tlna poole transportima. Ei tea küll veel kuidas. Ma usun, et nalja saab :)
ps: Nüüd pange arvuti soovitatavalt kinni, võtke päikeseprillid ja kobige õue. Aeg on.

1 comment:

Anonymous said...

TALLINNAS, HELISTA, MULLE!!
Saame kokku ok ok ok kui ei võta sina ühendust, võtab hiljem jumal sinuga ja siis on kellad.

Vahukommid.. nrr. Päike.