Monday, October 02, 2006

Seda meest ma ei kannata.


Taavet, David .. kas ta on siis Taavi meie keeles. Kuule...
Igatahes, võta teatavaks, et sul on ebanormaalne nina, suu ja lõug. Põsesarnu pole ollagi ja ninaaugud on põldoad. Kuu aega kellegi ninast sisse jõllitada pole just lust ja lillepidu. Kuigi kellegi käest lendusid su peakoore sisemused suures frustratsioonis vastu seina. Kollageen ja lõuaimplantaadid ja puha. Ninakus, lõuakus.

"Huvitav" on kirja järgi energiseeriv mask, mis kisub kohutava jõuga kulme vastu lõuga ja ei lase suud mitte millimeetritki liigutada. Energia tuleb kohe vuhinal, kui sellisest piinariistast vabaneb. Reklaam ei valeta kunagi. VANISH!

Tundub, et meil käivad õpilased koolis palju usinamalt, kui õppejõud. Tänasega suhe 4:1 Ma tunnen end lausa tublina, kui selline asi võimalik on.

Ah õige. Täna omandasin kohutavalt kena valgest nahast kohvri suure pandlaga. Ouuh.. kutsuge mind reisile, palun. Ma tahan lennujaamas kekata. Äkki õnnestub tal teha väike debüüt fotoaksessuaarina homsel sessioonil. Hiiglaslik kollane kamm on valmimas ja super-lollipop õrritab juba meeli.
Elu on kuidagi lapsikuks ja värviliseks läinud :)

3 comments:

Miina said...

Taavetit tunenn ma nagu oma viite sõrme. taavti nina, silma erinevad vaated, kõrvad, lõuad . Taavet on . Legend.

Töps said...

Elu lõpuni võrdlen kõiki oma vanu ja uusi tuttavaid tema proportsioonidega ning tekitan sellega kohutavat alaväärsust :D

Miina said...

"Sinu nina augud pole üldse nii ilmekad kui taavetil"

"appi kui veider silm, taavetil oli küll süsamekese sarnane asi silmas!"